Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Robi 55 kapálógép miért nem...

Robi 55 kapálógép miért nem indul?

Figyelt kérdés
Szikra van és már be is volt indítva működött aztán állt pár hónapot és nem indul el nem jövök rá hogy miért!?

2016. jan. 22. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs benne benzin.
2016. jan. 22. 11:01
 2/5 A kérdező kommentje:
van benne!!(keverék benzin)
2016. jan. 22. 11:09
 3/5 A kérdező kommentje:
ha megnyitom a benzincsapot a karburátorból jön ki benzin a levegőszűrő felé
2016. jan. 22. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Tisztítsd ki a karbit ismét. Ha folyik a benya,akkor nem zár a tűszelep,v.felakadt az úszó(bár-ha jól emléxem,körúszós,az hogy akadhat fel?)

Ez még üllő~kalapácsos úgy rémlik,1~2 havi álláskor mindig csiszolgattam a pogácsákat(bár nekem tomos volt)

2016. jan. 22. 12:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha sokat áll a benzinből kivállnak az adalékok és leszűkítik a karburátor fúvókái, ez ilyen ragacsos trutyi szokott lenni, ettől nemindul be a gép, azt szoktam mondani hogy avas a benzin.

ereszd le a benzint vegyél bele frisset és mielőtt beletöltöd szedd szét a karburátort és a benzincsapot valamint a tankot tisztítsd ki mindent ellenőrízd hogy átjárhatóak a fúvókák töltsd fel friss benzinnel és indítsd be.

2016. jan. 22. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!