Hogyan/mivel lehet levágni a kólás doboz tetejét?
Figyelt kérdés
Láttam egy ötletes kis videót és szeretném kipróbálni. Egyet megpróbáltam konzerv nyitóval de állandóan elcsúszott.2015. dec. 2. 18:43
1/9 anonim válasza:
fém fűrészlap, sniccer éles pengével, olló, kés
2/9 anonim válasza:
Egyszerűen...: le lehet csiszolni/reszelni a tetejének a peremét.
(Pontosan merőlegesen kell csiszolni a függőleges tengelyére.
Tökéletes megoldás, mert kellően merev marad és nem lesz éles sem.)
4/9 A kérdező kommentje:
1.:Mind a hármat próbáltam de sajnos szétnyomta a dobozt.
2.:Köszönöm! Bevált és tényleg szép munkát végzett. :)
3.:Pontosan :)
2015. dec. 3. 06:23
5/9 anonim válasza:
Mi székelyek, bicskával szoktuk. Mert ugye a nyitófület azoknak tették rá, akiknek nincs bicskájuk. :-) De ha nem meginni kell, vagy már üres, akkor úgy, ahogy a kettes írta. :-)
6/9 anonim válasza:
Sörkollektor készítős videón láttam, hogy fúróba fogható körkivágóval csinálták. A fix henger alakú egybe tárcsás a jó fajta. Ilyen:
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
A székelyes megoldason nagyot nevettem:)
A többieknek köszönöm a videókat biztosan kipróbálom. Az én megoldásom: csiszolópapírt szegecseltem egy deszkára azt letettem a földre a dobozt befogattam egy ķönnyített satuba amit fúróra erősítettem és 1 perc alatt lent is volt.
2015. dec. 4. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!