Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Négy vasdarabot (tollasütő)...

Négy vasdarabot (tollasütő) hogyan tudnék összeilleszteni?

Figyelt kérdés
Falidísznek szeretném. Sajnos hegeszteni nem tudok, és ha nincs rá valamilyen lehetőség, hogy meghegesztessem, akkor ez a megoldás kilőve. Ragasztás? Van valamilyen ragasztó, ami elég erős, hogy összetartja a darabokat? Esetleg valamilyen más megoldás?

2015. nov. 22. 11:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Sajnos nem egészen érthető. De félreértések elkerülése végett itt egy kép, kb így képzelem el az összeillesztésüket:

[link]

2015. nov. 23. 14:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Kösd össze damillal, oszt jónapot.

Az elcsúszás megakadályozására erősítsd meg esetleg ragasztóval, erre a Technokol is megteszi. (Magában, damil nélkül nyilván nem.)

2015. nov. 24. 17:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Festettet hegeszteni elég nagy macera lenne. Festéket festékre ragasztani nem nagyon jó előjel. Az elrendezést nem ilyennek képzeltem, a bepattintós váz az egész mögé kicsit bonyolult lenne. Ha az összeillesztések mögé sikerülne kétkomponensűvel (EpoKit bőven jó, ha a helyes arányban kevered) külön odaszabott összekötő lapokat ragasztani, szigorúan a festék lecsiszolásával, csak a ragasztás alatt, akkor elég stabil lenne szerintem. Nekem valahogy fontos lenne, hogy ha kell, szétkaphassam és használhassam az ütőket. Az úgy ütősebb. Egyelőre nincs ötletem erre, de ha lesz, elővezetem.

Ami elengedhetetlen: nyugodtan le lehessen venni és körbe lehessen söpörni vagy porszívózni a földön. Az összekötődarabbal egymáshoz ragasztás jó nagy felületen talán megoldaná ezt.

2015. nov. 27. 07:46
 14/14 apababa ***** válasza:

A képen látható teniszütők elhelyezése pont jó amit előzöleg írtam tehát a függöleges /meröleges / felezővonalához igazodó hoszúságú , mondjuk 50 cm hosszú 3cmx3cm széles farudat megfúrsz a teniszütö rudjának megfelelö átmérövel, és oda fúrsz ahová a rudak esnek Hosszában kettévágod beilleszted az ütőket és 5db csavarral összefogod öket. Így oldható lesz és plusz két csavarral a falra is lehet rögzíteni. Ha biztosra mész két ilyen rudat csnálsz .

Ha most sem érthető a következöre csinálok neked egy rajzot

2015. dec. 4. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!