Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Szerintetek hogyan jussak egy...

Szerintetek hogyan jussak egy ilyen géphez?

Figyelt kérdés
Régi békebeli fémházas Bolgár sarokcsiszolót keresek. Az anno kb olyanvvolt, mint most a FLEX! Apám kőfaragó volt,naphosszakat futott a kezében, mégsem volt semmi baja a gépnek. Én is e szakmát űzöm majd, és szeretnék saját gépet, ilyen kellene nekem. Tudnátok nekem segíteni,hogy hogyan is jussak hozzá egy ilyen matériához?

2015. nov. 20. 09:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Ennek semmi értelme.

az a gép egyrészt beszerezhetetlen, másrészt ha elromlik nem tudod megjavíttatni.

Egy vállalkozásnak az a fontos, hogy az eszközei mindig működjenek, ezért nem érdemes régi, vagy rossz minőségű gépekkel dolgozni.

Gondolj bele, ha megáll egy gép, az mennyi kiesés időben. Az idő pedig pénz!

Vegyél szépen újat! Ha bemész mondjuk a Weha-ba, ott találsz majd megfelelő célgépeket.

2015. nov. 20. 11:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem céget alapítok,csak elhelyezkedtem egy ilyen műhelyben,és volna pár maszek melóm is,így azért kéne nekem. Nem ''cég ''gép lenne
2015. nov. 20. 11:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Meg aztán tapasztaltam,hogy mit bír
2015. nov. 20. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Használtan lehet, hogy kis szerencsével hozzá lehetne jutni, de azok már nem mai gépek, és jó eséllyel megették a kenyerük javát. Ha vennél ipari gépet (Makita, AEG, Dewalt, stb) arra három év garanciát adnak, tehát annyi időn keresztül biztonságosan használhatnád bármilyen munkára, mert ha megáll, javítják, vagy cserélik. Annyi idő alatt még néhány maszek bevállalásával is vissza tudod hozni az árát.
2015. nov. 20. 14:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen,csak tényleg lenyűgözött,amit láttam anno gyerekkoromban,a fater reggel beindította, és késő délutánig kergette,hosszú éveken keresztül,éssoha nnem krákogott. A fél temető sírgarnitúráját megcsiszolta a sok év alatt,zavartalanul
2015. nov. 20. 17:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem voltak azok rossz gépek, nekem mai napig megvan egy kétsebességes fúrógépem, barna színű műanyag borítással, és kalapácslakk szürke színű öntvény hajtóműházzal. Az oldalán cirill felirat, bolgár gyártmány az is. Egyes fokozatban zsákos vakolóanyagot tudok vele keverni, olyan erős. Viszont a mai kor termékei sem rosszak, a nagyflexem Makita, és az ács vállalkozásomban sok éve használom, sokszor extrém körülmények között. Fát csiszolok vele, fémet vágok és csiszolok vele, valamint gyémánt koronggal beton és kerámia cserepet szabok. Eddig még csak szénkefét kellett vennem bele, egy alkalommal, azon kívül nem volt baja, pedig kap port is rendesen.
2015. nov. 20. 21:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Kíváncsi volnék,hogy azokba a gépekbe mit tettek,amitől vadállatok voltak? Igen a Makita is nagyon jó,mikor hegesztősuliba jártam anno ott is ilyen gépek voltak. A gyakorláshoz magamnak kellett gérbe csiszolni a vastagabb anyagot,nagyon értette harapni a vasat!
2015. nov. 20. 23:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Ami még nagyon tetszik az az Original flex! Nagyon szépen néz, és masszív szintúgy. A vizes csiszolója is kegyetlen jó,igaz az ára is 200 körül mozog,de a víz miatt speciálisabban van összerakva
2015. nov. 20. 23:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Az Original Flex-ről is jókat lehet hallani. Ha kitermeli az árát, abba is megérné beruházni.
2015. nov. 21. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!