Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogy javíthatnám meg a karcolá...

Hogy javíthatnám meg a karcolásokat?

Figyelt kérdés
Van egy fa asztal, amit véletlenül összekarcoltam kenyérszeletelés közben. Kisebb karcok vannak rajta, hogy tudnám eltüntetni? Nem értek egyáltalán az egészhez. Van valami szer, amit rákenek/ráfújok/ráragasztok? Csiszolás vagy hasonló? Segítsetek légyszi, nagyon sürgős lenne!
2015. nov. 12. 21:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Van olyan h polirpaszta csak nemtom jo e fara, utanna kellene nezni.
2015. nov. 12. 21:45
 2/14 anonim ***** válasza:
38%

Fogkrémmel valahogy így

[link]

persze ez nem asztal de működhet.

2015. nov. 12. 21:51
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
#2 ötletét ki ne probáld! Csiszolással eltüntethetö de érteni is kell hozzá és fáradságos nagyon.
2015. nov. 12. 22:07
 4/14 anonim ***** válasza:
38%

Jó azért egy ilyen asztalnak ne ess neki:

[link]

2015. nov. 12. 22:15
 5/14 A kérdező kommentje:
nem egy komoly asztal, egy egyszerű barna étkezőasztal...és ilyen 2-3 centis karcok vannak rajta...én arra gondoltam hogy az obiban ha megkérdezek egy eladót, csak tud valami pasztát vagy akármit ajánlani, nem? csiszolni nem mernék magamtól...
2015. nov. 12. 22:17
 6/14 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem mély a karc el lehet tüntetni csiszolás nélkül.
2015. nov. 12. 22:27
 7/14 TappancsMancs ***** válasza:

Kérdező ha már belejöttél nekem is rendbehoznál egy asztalkát? Kisebb karc van ezen is, most készülök megvenni. Köszi.

[link]

2015. nov. 13. 00:10
 8/14 A kérdező kommentje:
de csiszolás nélkül hogy tüntessem el? senkinek semmi tapasztalat?
2015. nov. 13. 08:05
 9/14 anonim ***** válasza:
86%
Először is tisztázzuk: Fa, valamilyen felületkezeléssel, vagy bútorlap, famintás műanyag bevonattal? Egy kép sokat segítene a karcról, amin látszik rendesen a mélysége, és maga az asztalanyaga is.
2015. nov. 13. 08:28
 10/14 TappancsMancs ***** válasza:
78%

Kép! Ezt látni kell miről van szó. A karc mélysége sokat számít. Az is milyen anyag milyen felület. Bútorlap felülete műanyag és ha csak ez sérült kipolírozható, talán, bár a bútorlapnak is van egy kis érdes textúráltsága, szóval azt meg bepótlással lehetne megcsinálni.

Összességében ez nagyon kényes és nagyon ! precíz munka bármi is. Egy kivétel ha pl sima fenyő asztal matt lakkal, az lenne egyszerűbb a többi felejtős. Bármit vacakolnál vele többnyire a javítás jobban látszana.

2015. nov. 13. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!