Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » 2835 LED szalaghoz olcsó hűtés?

2835 LED szalaghoz olcsó hűtés?

Figyelt kérdés
Szeretnénk 2835s led szalaggal világítani a lakásban,viszont hűtésre eddig csak alu profilt láttunk,ami a hossz miatt többe kerülne mint a led szalag és tartozékai. Nem tudnátok valami olcsóbb módszert a ledek hűtésére?

2015. nov. 3. 14:11
 1/5 D.O.81 ***** válasza:
78%

Üdv!

Melyik idióta kereskedő ültette ezt a baromságot a fejedbe?

Hagyjuk már a hűtést!

A 2838-ös 60 LEDes szalag kevésbé melegszik fel, mint az 5050-es 60 LEDes szalag. Simán rakhatod bármilyen felületre!

Bőven jó neki a horgozó szalag felülete.

Több, mint 4 éve szórakozom ezekkel a termékekkel mérnökként.

Aminek tényleg kell hűtés az a 5630-as 60 LEDes szalag.

Amúgy meg a kétoldalas ragasztóra figyelj, mert nem mindegyik tapad már úgy mint két éve, hiba mondják, hogy ez 3M! Van egy pár olyan szalag, aminek igencsak silány a tapadó felülete!

Üdv!

2015. nov. 3. 15:04
 2/5 puritan ***** válasza:
Mielőtt belevágsz, valahogy próbáld ki a ledek fényerejét. Nekem 5630-as van, de az is csak hangulatvilágításnak jó, normál világításként el kell felejteni.
2015. nov. 5. 22:15
 3/5 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm. :) de ha már segítettek,kérdés a kérdésben,hogy én pont fővilágításnak akarom használni,kb 6 métert egy 4x6os szobában. Ezek szerint ez mindenképp kevés lesz?
2015. nov. 8. 14:43
 4/5 D.O.81 ***** válasza:

Üdv!

Használhatod, de mind a két végét és a közepét is meg kell táplálnod, különben érdekes fényviszonyokat fog produkálni, egyenletes fényleadás helyett!

Sokan itt esnek pofára, mint a zsíros kenyér...

Ha kell segítség írj.

Üdv.

2015. nov. 8. 20:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! Az a 6 méter darabokban lesz,így nem halványul majd el a végük.
2015. nov. 9. 03:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!