Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Műanyag ablakról (fehér) el...

Műanyag ablakról (fehér) el lehet tüntetni a karcokat valahogy?

Figyelt kérdés

Festették a házunkat kívülről, az ablakokat leragasztották festő szalaggal. Miután leszedték a festő szalagot ott maradt a nyoma és gondolták, hogy eltüntetik a nyomokat.

Amikor észrevettem mit csinál a festő legszivesebben felrúgtam volna, csiszolópírral! és spaklizóval! próbálta eltüntetni a ragacs nyomokat. Persze az ablakok karcosak maradtak körbe kb 2-3 cm sávba. 5 db ablak.

Van ötletetek, mit lehetne kezdeni vele?

2015. okt. 29. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem. cseréld ki és a számlát nyújtsd be neki-de: Meg is kérheted javítsa ki-olcsóbb!
2015. okt. 29. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Én szolnék neki, hogy vannak új ablakai.

Cakkpakk az egészet kifizettetném vele.

2015. okt. 29. 19:29
 3/4 A kérdező kommentje:
olyanra gondoltam, hogy finomcsiszolással, polírozással, ahogyan az autókról eltüntetik a karcolásokat.
2015. okt. 29. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

valóban,finom csiszolással,polirozással megoldható,sajnos én a technológiát nem ismerem...

keress egy szakembert,csináltasd meg vele és a számlát benyújthatod az okos festőnek !

2015. okt. 29. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!