Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A ragasztópisztolyok érnek...

A ragasztópisztolyok érnek valamit?

Figyelt kérdés
Lehet ezekkel egyáltalán valamit ragasztani? Nem rég ragasztottam meg egy ilyen kütyüvel az éjjeli lámpát ami eltörött...de szart sem értem el vele.
2015. okt. 24. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálunk a lakásriasztó kábelét ezzel ragasztották fel a fa falborításra. Aztán a ragasztó műanyag kiszáradásánál le is esett a helyéről.
2015. okt. 24. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen kötések nem nagy teherbírásúak. Azzal számítani kell.
2015. okt. 24. 19:56
 3/3 anonim ***** válasza:

ez inkább a dekorációs dolgokhoz jó.

mert a teljesen sík (üveg, műanyag, stb) felületekhez nincs ideje oda kötni kellőképpen, ezért mikor kihűl akkor azonnal elválik.

porózus felületeken, (fa, beton, fal, stb) viszont egész jól ragaszt.

de mint mondtam, inkább a dekorációs melókban lehet jól alkalmazni, papírt, szövetet ilyesmiket azonnal lehet vele ragasztani, és nem kell várni a száradási idővel.

én pl adventi koszorút meg ilyen asztali szárított növényekből díszeket szoktam vele ragasztani, arra kiválóan tökéletes.

egyébként rá van írva, vagy legalábbis utána lehet nézni, milyen felületeken lehet alkalmazni ezt a fajta ragasztót.

2015. okt. 24. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!