Kattanó, nehezen lenyomható kilincsek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lakótelepi lakásról van szó, talán még az eredeti ajtók. Többnél van mostanában, hogy nehéz lenyomni a kilincset és úgy történik meg végül, hogy kattan egyet és amikor becsukom és feleresztem akkor megint kattan egyet. Ez éjszaka elég kellemetlen.
Van tippetek mi lehet ez, valami elhasználódási tünet? Lehet ezeket a zárakat javítani, vagy ez azt jelenti, hogy le kell cserélni. És ha igen, akkor hogy kell ilyet venni, mik itt a típusok és hol.
Nagyon köszi, ha van megosztandó tapasztalatotok erről.
2015. okt. 21. 19:03
1/3 anonim válasza:
Ki kell cserélni, ezek a zárak nem túl drágák. Kellemetlen, ha jönnél ki a wc-ből, és éppen akkor törik el a rugó, azt benn maradsz :-) Főleg, ha egyedül vagy otthon.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem vagyok ügyetlen ilyesmiben, de zárat még nem cseréltem. Tudsz ajánlani helyet hol érdemes venni? (Budapest) Sok típus van ebből, érdemes egyet kiszedni és vinni?
2015. okt. 22. 17:06
3/3 anonim válasza:
Ki is veheted, de mérd le az ajtó élén a zárbetét hosszát, abból tudni fogják a típust. Esetleg vigyél egy fotót is telefonon. Vannak ikonikus zárboltok, pl. Zárkirály, a neten is találhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!