Melyik hegesztőt lenne érdemesebb megvenni szerintetek? Vagy esetleg valami mást? Iweld Gorilla Pocket Power 170 IGBT MMA 170A 230V IWELD ARC 150 MINI ALFAWELD HYPER-ARC 160A/230V Ezt a három fajtát néztem! Csak nem tudok választani!
Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 14:14
1/2 anonim válasza:
Egypár invertert sajnos sikerült már hazavágnom, egyik iweld volt, másik varstroy (azt hiszem) de ezen belül már nem tudom milyen típus. Utaztatást, port, párát vagy nem tudom mit nem szerettek, de megfeküdt már mindkettő. Most egy Centroweldet nyúzok, ez egyenlőre strapabírónak tűnik. Két éve van meg. Nem tudom milyen gyártmány, de eddig nem tudtam tönkretenni. Ez alapján akár ajánlani is merem, nézz utána.
2/2 anonim válasza:
Az alfaweldről van egy kis íromány, egy másik kérdéssel kapcsolatban itt az oldalon.
Dolgoztam egy cégnél, az Iweld-es Mig hegesztőket heti szinten elromlottak, többet voltak hurcolva mint használva, inverteresből nem tudom milyenek lehetnek, de érdemes elgondolkozni rajta, hogy érdemes-e ezt a márkát választani.
Inverteresből Alfaweldet és Syriust használtak, az utóbbi többet volt használva, de az Alfaweldtől nem volt rosszabb. Ha utánanézel Syrius nagyon drága, viszont lehet kisebb karbantartásokon kívül, egy életre veszed a gépet magadnak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!