Milyen kábelkeresőt vegyek?
Figyelt kérdés
Otthoni célra szeretnék egy kábel-, illetve fémkeresőt venni. Ami a falban biztonságosan megtalálja a fém csövet, illetve vezetéket.2015. okt. 10. 11:47
1/2 anonim válasza:
bosch-al volt dolgom, az jó volt.de ezek nem az olcsó kategóriák, viszont jól jelzik a vezetéket, fémet.
2/2 anonim válasza:
Én nem rég Lidliben vettem(Powerfix) én is csak otthoni barkácsolás céljára, oda tökéleten megfelel. Jelzi a feszültség alatti vezetéket is fát is keresi kis szintező(viz) + lézer és ultrahangos távolságmérő van benne és háttérvilágítás is van benne már csak egy hordtok hiányzik hozzá. :D Hatezer környéke volt teljesen megérte nekem.
Terasz alá szereltem sínrendszert szőlő védő hálónak hát tele volt/van vassal az egész ott nagyon nagy hasznát vettem meg más kisebb szereléseknél is bevált.
Egyébként meg árban a márkát illetve a nagyobb kereső mélységet fizeted meg.
A helyedben, ha nem sürgős vennék jövőre mert biztos lesz újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!