Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen kábelkeresőt vegyek?

Milyen kábelkeresőt vegyek?

Figyelt kérdés
Otthoni célra szeretnék egy kábel-, illetve fémkeresőt venni. Ami a falban biztonságosan megtalálja a fém csövet, illetve vezetéket.
2015. okt. 10. 11:47
 1/2 anonim ***** válasza:
bosch-al volt dolgom, az jó volt.de ezek nem az olcsó kategóriák, viszont jól jelzik a vezetéket, fémet.
2015. okt. 10. 14:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Én nem rég Lidliben vettem(Powerfix) én is csak otthoni barkácsolás céljára, oda tökéleten megfelel. Jelzi a feszültség alatti vezetéket is fát is keresi kis szintező(viz) + lézer és ultrahangos távolságmérő van benne és háttérvilágítás is van benne már csak egy hordtok hiányzik hozzá. :D Hatezer környéke volt teljesen megérte nekem.

Terasz alá szereltem sínrendszert szőlő védő hálónak hát tele volt/van vassal az egész ott nagyon nagy hasznát vettem meg más kisebb szereléseknél is bevált.

Egyébként meg árban a márkát illetve a nagyobb kereső mélységet fizeted meg.

A helyedben, ha nem sürgős vennék jövőre mert biztos lesz újra.

2015. okt. 10. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!