Mi az a síkháló, táblás rács?
Ugyanaz a kettő vagy 2 különböző dolog?
Ha 2 különböző dolog akkor hogyan,miből készül a síkháló?
A táblás rács,síkháló ugyanúgy ponthegesztett, horganyzott(cinkbevonatos) mint a ponthegesztett horganyzott drótháló? Vagy több fajtájuk is van?
És a síkhálóból készítenek kb. 15x15mm-es lyukút is? Mert eddig csak 25,50mm-est és még nagyobbat láttam.
Papagájaimnak akarok szobai röpdét csinálni és nem mindegy nekik hogy miből készül ezért kérdezem. A tekercses ponthegesztett horganyzott drótháló helyett keresek valamit amit nem kell falécekre feszíteni mert vastag drótból készül és megtartja magát.
Nem,nem ugyan az.
Én "térháló"-nak,"betonháló"-nak ismerem azt a ponthegesztett,bordás,ún.betonacélból készült rácsot,amit a betonba tesznek.Ez nem horganyzott,ebból,ha jól tudom-5mm-s a legvékonyabb anyagú,és van vagy 14~16-os vastagságú is. Ennek a "lyuknagysága 10x10,15x15... a táblamérete 2,2x5m-s,ha jól tudom.
Ez nem jó neked.
Ponthegesztett,horganyzottból kellene táblásat keresned,hisz ilyet kerítésnek is használnak. Árulnak pl az OBI-ban is,de itt nézd végig,milyen lenne a jó neked.
(Csak ismerősök "papagályos" tapasztalatait hallottam,hogy a betonrács nem jó,mert töri a madarak tollát...a múanyagbevonatos táblást sem szabad,mert a madár leszedi,és megeheti a múa.bevonatot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!