Az első kutyaház hogyan?
az anyagiak miatt úgy döntöttem,hogy magam csinálom meg a kutyaházat.így olcsóbban kijövök.de teljesen megkeveredtem.
azt hiszem mindent elolvastam amit a neten magyarul találni.
az egyik oldalon azt írják hogy a hossza annyi legyen mint a kutya hossza,másikon meg azt hogy épphogy nagyobb legyen mint az összegömbölyödött kutya.akkor most melyik a jó?
A nagy kutyaház azért nem jó, mert télen a hideg bennragad a kutyaházban, a kutya testmelege nem tudja a nagy légteret bemelegíteni, így fázni fog a kutya a kutyaházban. Nyáron a kis kutyaház meg túl meleg, nem szellőzik eléggé, befülled, a kutya nem szívesen marad benne nyáron.
Itt nagyon jópofa kutyaházak találhatóak:
Itt nagyon szépen leírják, hogy milyen kutyához milyen kutyaházat kell építeni:
köszönöm a linkeket,de ezeket láttam :)
nem akarom túl bonyolítani,legyen benne szigetelés,meg ferde tetős. :)
"akkor maradjak annyinál,hogy akkora mint a mérete?elvileg így akkor nyáron sem lesz meleg?"
Megmondom őszintén, nem tudom. :)
A mi kutyánk lakásban tartott, kertes házban lakunk, előtte panelben a 10.-ik emeleten, de amikor kertes házba költöztünk, sajnáltuk a szabadba rakni a kutyát, így maradt továbbra is a lakásban. Egyébként tacskó keverékről van szó, tehát nem nagyméretű kutyáról.
Köszönöm a válaszokat! :)
a héten megcsináltam a házat.
a hossza a kutya hossza+ 5cm
magasságra a mar+10cm (de csak mert lejtős a teteje)
szélességre megint a marmagasságot vettem.
egy kis segítséggel nem is volt olyan bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!