Előtető oldalra mennyit nyúlhat túl? Részletek hajtás után.
Egy előtetőt építek a bejárati ajtó fölé. A képen láthatóhoz hasonlót. A hossza a faltól 2m. A kérdés a szélessége lesz.
Szarufák a falra merőlegesen, a tetején belécezem, arra megy majd üvegszál erősítésű poliészter hullámlemez.
Szóval megvannak a szarufák, a két szélső egymástól 3,6m távolságra (korábban polikarbonátot akartam rá, aztán meggondoltam magam) és most látom a boltban kapható poliészter hullámlemez 2x5m -es.
Egyik részből szívesen feltenném így, mert jó ha nagyobb az előtető, másrészt meg így 70 cm -es túlnyúlás lenne mindkét oldalon, ennyit nyúlnának túl a lécek a szarufákon. Ez már túl sok igaz? Meddig mehetek el?
Ellentételezhetem esetleg azzal, ha sűrűbben lécezem?
netes boltban nézted a tekercsek árát?
én 2 tüzépen is vettem már és mindkét helyen annyit vágtak le belőle amennyit kértem
Igazatok van, nem is hagytam ennyit túlnyúlni, csak 20-20 centit mindegyik oldalon.
Fogtam a flexet aztán ennyit levágtam belőle.
Annyi tapasztalat, voltak jó nagy szelek az elmúlt napokban, hogy ennél a poliészter hullámlemeznél minden harmadik hullámnál le kell rögzíteni, máskülönben zörgeti a szél. Legalábbis nálam ez történt, amíg nem lett ilyen sűrű a lefogatás addig hupogott erős szélben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!