Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Egy olyan állítható csavarkulc...

Egy olyan állítható csavarkulccsal ami 1/2"-ig nyitható, egyszerű otthoni vízszerelést el lehet végezni? Mit tudom én, zuhanyrózsát cserélni, ilyesmi. Ezek a csőméretek szabványosak, azt hiszem.

Figyelt kérdés

2015. szept. 11. 03:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsi.

Bármelyik csap,szerelvény hollandere nagyobb a fél collnál,nem beszélve arről,hogy az állíthatóval ha esetleg egy krómozott részt fogsz meg-mivel nem tökéletesen"fogja"-megsértheti a bevonatot.

A zuanyrózsához nem kéne kulcs. Viszont a csapok orsóit kicsavarni,(és a tömítést cserélni) elég lehet.

2015. szept. 11. 07:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Es ez? [link] 3/4"-ig ill 19mm nyilik.
2015. szept. 11. 10:50
 3/6 A kérdező kommentje:
[link] 1" / 27mm. Ez mar csak eleg :) es csak 85gr.
2015. szept. 11. 11:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezzel a fogóval a krómozott alkatrészeket összekarcolod. Hollanderekhez, vízszereléshez, inkább ilyen való:

[link]

2015. szept. 12. 07:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Aha, sima. Ertem mar. Knipex 86 03 125 a sima valtozata vagy Engineer TWM-08 ami meg amit mutattal annak a zsebbe valo verzioja. De meg mindig nem tudom mekkorak a tipikus anyak :D
2015. szept. 13. 00:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Most néztem a(z új)Lidl újságot...van benne 3 fogó-na az a 3 egy síma háztartásban szinte minden igényt kielégít,és árban sem rossz.
2015. szept. 15. 21:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!