Laminált padlóból lehet barkácsolni valamit?
Figyelt kérdés
bírja a vágást, fúrást, nem túl hajlékony?
pl egy dobozt össze lehet belőle rakni?
2015. szept. 3. 22:01
1/7 anonim válasza:
Csak nem lesz valami tartós. Kartonpapír az egész laminált padló, teteje bevonva műanyaggal.
3/7 TappancsMancs válasza:
Inkább dobozokat de 45°os illesztésekkel mert akkor tűnik el a vágott más színű felülete. Az ilyen illesztést szépen megvágni gép és gérláda nélkül elég profi kézművessége igényel.
4/7 apababa válasza:
Már meglévő fiókra lehet rászerlni . jól mutat hogy megy a padlóhoz
5/7 anonim válasza:
De, hajlékony. Én cipőspolcnak próbáltam használni a szekrényben, de csak alátámasztva nem homorodott. Megfelelő szerszámmal nyilván vágható, de nekem csak fűrészem van, hát küzdöttem rendesen, mire egy csíkot kettévágtam vele..
6/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2015. szept. 4. 21:16
7/7 anonim válasza:
Nagy üres falfelületen jól mutat,ha csinálsz belóle egy képkeretet,és egy egyszerű (pl.tájkép)festményt teszel bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!