Melyik az a munka ahol köszörűt használnak?
Figyelt kérdés
Szeretnék két kis vas tárgyból (kerek) picit kisebbet csináltatni, de nem tudom, kihez, milyen szakmabelihez forduljak.
Kulcsmásolónál/késélezőnél már voltam, de ő azt mondta, nem tudja megoldani a problémám.
2015. aug. 21. 15:22
1/6 anonim válasza:
lakatos mühelyt fém megmunkáló mühelyt keress
2/6 anonim válasza:
Mennyivel kisebbet és mennyire pontosat akarsz? Ha nem kell túl pontos akkor esztergályost keress, ha pontosra kell, vagy nagyon kemény az anyag, akkor pedig palástköszörűst. De ha annyira pici, hogy nem lehet megfogni rendesen, akkor jó eseéllyel vagy sehogy, vagy pedig centerköszörűvel megoldható.
3/6 A kérdező kommentje:
2 db csavar tetejéből kéne "lefaragni" egy kicsit :)
2015. aug. 22. 00:33
4/6 anonim válasza:
Esetleg ha anyáról van szó akkor egy kontra anyával biztosítsd a kívánt méretre és köszörüld le, vagy satuba
fogod és flex -szel lecsiszolod.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem anyacsavar. :)
2015. aug. 22. 09:38
6/6 anonim válasza:
Akkor esztergályost keress. De ha írsz privátot szerintem tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!