A furcsa, hogy úgy vettük észre, hogy föld szagot éreztünk, nem értettük, honnan jön, és észrevettük ebből a kis résből, méghozzá elég erőteljesen (holott természetesen alá van betonozva a lakás).
Akkor inkább purhab. A kijövő részt levágni/kaparni száradás után és kész. Ha számít az esztétika akkor jöhet a tetejére a fakitt, ha nem különösebben akkor maradhat ahogy van.
2015. aug. 2. 15:41
5/8 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik hiányzik onnan a szegőléc, mintha oldalt látni lehetne a ragasztó helyét amivel fel volt ragasztva valaha. Parkettát mindig így rakják, nem teszik neki a falnak, hogy mozogni tudjon. Ha nem akartok szegőlécet vágni oda ki lehet nyomni sziloplaszttal is, ha a pénz nem számít van fa színű is.
2015. aug. 2. 15:56
6/8 A kérdező kommentje:
De sok tipp, köszönöm mindenkinek!
Mitől jöhet onnan földszag? Ez az, ami igazán zavar, nem is a kis esztétikai hiba. A lakás ugye alá van betonozva.
2015. aug. 2. 21:24
7/8 anonim válasza:
Földszag... hát nem tudom. Kimegyek a kertbe, lefekszek a földre konkrétan a földnek nem érzem a szagát. Sok mindennek érzem, de a földnek nem. A hálószobánkban döngölt földön van a hajóparketta, ott se érzek semmit. Betonon keresztül, szerintem az nem a föld szaga lehet :)
Társasházról van szó? Talán fut arra valamilyen lefolyó?
2015. aug. 2. 21:34
8/8 anonim válasza:
Jó a purhabos megoldás, a lehető legkisebb kiszerelést vedd meg, mert nem fogsz tudni mit kezdeni a maradékkal. Ha megkötött, vágd le snitzerrel a kitüremkedett részt, síkba a parkettával, aztán pótold a hiányzó szegélylécet. Semmi nem fog látszani. "Földszaga" pedig lehet a betonnak is, ha nyirkos valami miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!