Hogyan tudom kinyitni a Kimberly Clark wc papír tartót, hogy kicsenhessem belőle a papírt a suliból?
A koleszban gyorsan elfogynak az efféle luxuscikkek. :(
Köszi a segítséget előre is!
nem kioktatást kért!
talán tudod milyen a koleszos élet?
sokaknak a 3dik nap nincs 60ftjuk főleg nem papirra...
Nálunk eleve bele sem teszik a tartóba. Mi négyen vagyunk koleszosok az egész, 1500 fős iskolában. Másnapra még is eltűnik nyom nélkül a fél méter átmérőjű tekercs. És nem hiszem, hogy elhasználják, mert van, amikor hetekig ott kallódik.
Amúgy, én tökre megértem a problémád. A koleszban meg kell tanulni túlélni, és ez valahol a WC-papírnál kezdődik. Az kb olyan, sok egyéb más mellett, hogy ha nem láncolod magadhoz, akkor valaki már el is vitte. Én az utazótáskámban szoktam otthonról felhozni 1-2 tekercset, az elég szokott lenni a hétre.
Ha ez nem járható út, én minden nap letekernék és újra feltekernék egy adagot a sulisból, mikor nem lát senki, és akkor arra a napra el vagy látva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!