Normál körfűrészbe be lehet több lapot tenni egyszerre?
Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 22:01
1/9 anonim válasza:
Mit értesz azon hogy "normál"?
Bővebb információ?
Kézi, vagy asztali gépről van szó?
2/9 anonim válasza:
Úgy érted,hogy egymás mellé...pl.1,5 centi távolságra? Igen,én próbáltam. Nem tudtam pontos munkát végezni vele. Ha nagy a távolság,nagy a rés is az asztal lapján,és nincs amin felfeküdjön az anyag,és berezonál.
3/9 A kérdező kommentje:
Kézi fűrészre gondoltam és közvetlenül egymás mellé a két lapot.
2015. júl. 6. 00:13
4/9 anonim válasza:
Ha elmondanád ,hogy miért akarod esetleg jobb válaszokat kaphatsz.Németországban láttam gyárilag egybeépített dupla lapot de élég húzós ára volt.
5/9 anonim válasza:
Mire szeretnéd használni?
Létezik un. 'falhoronymaró', ez egy körfűrészhez hasonló, dupla lapos gép, célja a nevében.
6/9 anonim válasza:
Ja! Egymás mellé nem,...max csak úgy,hogy legyen a két lap között egy mm-s gyűrű,hisz a lapok fogai ki vannak hajtogatva,és közvetlen egymásra rakva összenyomódnak.
7/9 anonim válasza:
A normál körfűrész elvileg egy lapra van kitalálva. Nekem van sorozatvágó fűrészgépem, 3,2cm-es távtartók vannak a lapok között. Az öt centis pallót vágja fel tetőlécekre, behúzóhengerek segítségével.
8/9 anonim válasza:
Én két ilyen szettet hoztam a nagy vízen túlról (kinézetre ilyen, a márkáját nem tudom). A kézi körfűrészembe a 6" átmérőjű passzolt. Nem tudom, nálunk lehet-e kapni, és milyen néven
Lényeg a lényeg, hogy lehet, amíg biztonságosan tudod rögzíteni, lehet. A fogaknak kötésben kell lennie, és akkor nem lesz gond a hajtogatásból.
9/9 anonim válasza:
Elvileg lehet. Az interneten "dado stack"-nek hívják (magyarul sajnos nem tudom, mivel youtube-on nagyon kevés a magyar nyelvű asztalos videó, de így rá is tudsz keresni). 3-4-5-öt is szoktak egymás mellé tenni, szélesebb vájatok marására. A tengerentúli asztalosoknak szokott lenni hozzá külön throat plate (=torokbetét?) is a fűrész koré, hogy ne az eredetit kelljen kiszélesíteni, csak kicseréli a nagyobbra, és mehet bele a fűrészpakli. Elvileg úgy kell összerakni, hogy a fából kikapott forgácsdarabok lehetőleg ne akadjanak össze a fogak között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!