UNIMAX. HU-n vásárolható szerszámokról valakinek valami tapasztalata?
A termékek vegyesek, az akciók jók, sok termék egyezik az aliexpress.com-ról rendelhetővel.
DE A MAGYARORSZÁGI VEVŐSZOLGÁLATUK megkerülhetetlen tagja nem korrekt. Többszöri kérdésemre sem adott választ egy termékről és képesek lesznek megküldeni a weboldalukon levő fotótól eltérő kinézetű terméket, azzal a visszajelzéssel, hogy:
"Továbbá tájékoztatjuk, hogy a honlapunkra feltöltött képek csak illusztrációk. Minden rendelkezésünkre álló információ megtalálható a termék leírása alatt.
Megértését köszönjük szépen!"
Mindenki láthatja, udvariasak, de nem adnak választ a kérdésre, időhúzásra játszanak. Ahelyett, hogy egy telefonnal a csehországi központba megérdeklődnék, hogy milyen formájú a termék és ha nem a weboldalukon adottal egyező, akkor nem küldenék el, valószínűleg arra játszanak, hogy eltelik a leszállításig levő pár nap és bajlódjak a termék visszajuttatásával a Pesten eldugott helyen lévő reklamációkezelő központjukba. Utána várjam, amíg visszakapom a pénzem.
Sajnos, a termékek alatt nincs az aliexpress-szen megszokott vásárlói visszajelzés, ezért sok minden belefér...
Senkinek se ajánlom, engem jól megszivattak, küldtek egy kínai aliexpresszes szart...
Ügyfélszolgálat nulla minden tekintetben.
A visszapostát én fizettem 7000 ft....a pénzemre várok 4 hete kb hogy visszautalják...
Közeledik a Karácsony! Jó lesz vigyázni az UNIMAX szerszámok rendelésével.
Egy éve Karácsonyra ajándékba kaptam egy profinak hirdetett faesztergakés
készletet. A rendelés időben megérkezett, miután a készlet dobozát rendbe hoztam egészen jól mutattak benne a szerszámok. Korai volt az öröm, mert az első próbálkozásnál kiderült, hogy a szerszámok ugyan jól mutatnak, de a kések anyagminősége közelébe sincs a reklámban ígértnek. Mindenféle faipari kéziszerszámnál jelzik, hogy Profi HSS minőségű anyagból készült.
Ünnepek után azonnal reklamálni próbáltam, nem volt egyszerű a Prágai képviselettel felvenni a kapcsolatot, de végül egy kedves a magyar nyelvvel eléggé küzdő kislány segíteni próbált. Hosszú lenne leírni az egész történetet, de a lényeg az hogy a hibás teljesítést nem akarták elismerni és a visszaszállítást sem akarták kifizetni. /8.400.- ft./
Két hónapos küzdelem után-- szakértői műbizonylat, 2.800.-ft telefonköltség, postaköltség-- végül átutalták a készlet árát és szállítás költségét. Ám amire nem is gondoltam az ajándékba adott kb 600 forintos
nem tudom minek nevezzem szemüveg árát ( szerintük 2400 forint ) levonták.
A tanulság az, kellő tájékozódás nélkül külföldről nem szerencsés komolyabb dolgot rendelni, főleg az Unimaxnál nem. Unimax nélküli Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek. Somliv.
dolgot rendelni
postai visszaszállítás -
A mai napig nem változott semmi. Két hónapja várom, hogy visszautalják a 7200Ft postaköltségemet. Számtalan levélváltásunk volt már, de csak az ígérgetést kapom minden alkalommal.
Az első perctől kezdve elismerték a hibájukat, ezért visszaküldették velem a hibás terméket a saját költségemre. Meggyőződésem, hogy sosem volt szándékukban fizetni.
Nem ajánlom senkinek, hogy itt vásároljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!