Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ha csak a falhibáknál akarok...

Ha csak a falhibáknál akarok glettelni, úgy jó?

Figyelt kérdés
Sok falhiba van, ahol ragasztó leszedte a festéket, ha csak ott glettelek, és nem az egészet, akkor utána le tudom jól festeni? Olvastam valahol, hogy le kell kaparni az előző réteg festéket, de ha nem nyúlok az előző festéshez, csak lealapozózom az egészet, és ráfestek, abból lehet valami baj?
2015. jún. 13. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:

persze így kell csinálni

esetleg megcsiszolhatod a teljes felületet, de csak lajtosan

2015. jún. 13. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha alatta diszperziós volt vagy mész, akkor nagyjából átkaparod széles spaklival, hogy minden mozgó glett és vakolatdarab jöjjön le ami a levegőben áll, aztán ezek hiányára ráflekkelsz. Ha nagyon sok ilyen van, akkor érdemes telibe húzni 2 vékonnyal, de ha csak itt-ott, négyzetméterenként pár tenyérnyi akkor felesleges. Nagyon szép persze nem lesz, főleg falikar esetében vagy súrló napfénynél, de szórt fényben elmegy.
2015. jún. 13. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:
bocs, vakolatdarab helyett festékréteget akartam írni természetesen. A vakolathiány az már gáz lenne.
2015. jún. 13. 16:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Telibeglettelni csak a nagyon-nagyon rossz állapotú falakat kell. A terved tökély, a mélyalapozó ki fogja egyenlíteni a glettelt és nem glettelt részeket.
2015. jún. 13. 18:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam!
2015. jún. 14. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!