Vélemény, tapasztalat Fuxtec láncfűrészről?
Fuxtec fűrész fogok vásárolni, tapasztalatok, vélemények érdekelnének róla.
Husi, Stihl gép nem érdekel. Nem fogok venni.
"évente tíz köb ölfát kell feldarabolnom, akkor eszembe sem jutna Fuxtec-et venni"
Háá nekem meg erre a célra egyáltalán láncfűrész se gyutna az eszembe.
Max. hálózati, de az se. Aztán lehet nekem nincs eszem.
Nédd a bimbó. Ölfához ilyen a gazdaságos, környezetbarát:
Nem. Én felteszem az mtz.re a fűrészt....
4m.es a fa? Elvágom a strasommal akkorára, h fel tudjam emelni a körfűrészre.
Ezt most minden viccet és hülyeséget félretéve, teljesen komolyan írom, mert valóban megtörtént: Anno, megboldogult daliás koromban, amikor még erdészetnél dolgoztam, egyik kollégánknak a kerek, ötvenedik szülinapjára fatörzset formázó tortát rendeltünk. Szabadtéri, bográcsozós brigádbuli keretén belül lett szervírozva, egy nagy, kerek levágott igazi fatörzs szeleten. Hagyományok, stb széprégiszokás, blablabla szerint ugye a tortát az első szelet erejéig az ünnepelt vágja fel. Kolléga felvágta. Ugyan, vajon mivel? Na? Késsel? Neeem! Tortakanállal? Neeeeem!!! De ugye nem, ugye neeem???(hatásszünethatásszünethatásszünetpontpontpont...)
De igen! Stihl-029-cel! Füst ide, lánckenőolaj oda, kit érdekelt, mi úgy ettük, mint életünk legjobb tortáját. Jó is volt egyébként, belseje valami oroszkrémes- marcipános cucc volt. Ezek után ki akarja megmagyarázni nekem, hogy mit lehet láncfűrésszel vágni, és mit nem? :-) Ha kell, a konzervet felnyitom, vagy a fagyit megeszem vele! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!