Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Rettentoen idegesit a redonyto...

Rettentoen idegesit a redonytokon kopogtato eso. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Panel, 8. emelet. Mar 2 napja folyamatosan esik az eso, hol csak szemerkel, hol szakad en pedig nem birom elviselni, hogy folyamatosan kopog az eso a redonytokon. Valakinek van valami praktikaja, amivel megszuntette a zajt? Vagy csak engem idegesit ennyire?
2015. máj. 26. 11:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten szeretem az eső kopogását, valahogy megnyugtat :)
2015. máj. 26. 11:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Gondolom beburkolod valami puha, vízálló anyaggal és kész. Olyasmire gondolok, mint a polifoam matrac, de bármi megteszi.
2015. máj. 26. 11:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten en is..de mikor olyan hangos hogy ejjel nem lehet aludni tole meg tanulnom is kene nagyon mivel vizssgaidoszak van es egyszeruen nem tudok koncentralni mintha kalapaccsal utnek az ablakot..kezdem megutalni :/
2015. máj. 26. 11:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam ilyesmire..de hogy ferek hozza? Felek hogy kiesek az ablakon (nincs erkelyem). Aztan arra is gondoltam hogy talan bekeretozok a felso szomszedhoz es onnan probalom de aztan leneztem az alattam levo ablakba es keptelenseg hogy elerjem..valaki oldott meg mar hasonlo szituaciot?
2015. máj. 26. 11:42
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
Pedig ha fablak, azt a festő is lefesti valahogy. Egy idő után a fém redőnytok is festésre szorul. Portalanítás után én is a keményebb 2-3 cm-es szivacs felragasztásán gondolkodnék el. Akár vakon is felrakhatod egy kézzel (a másikkal kapaszkodsz) miután jó vastagon előragasztóztad. Ha nem vagy elég ügyes, kb 2 centivel fog elcsúszni. Esetleg bekéredszkedsz a felsőhöz, és hosszú partvisnyéllel beigazítod idejekorán a helyére, a lefolyt ragasztót meg letörlöd.
2015. máj. 26. 12:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Nos igen, ha valahogy feltették azt a redőnytokot akkor valahogy le is lehet szedni.
2015. máj. 26. 12:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Húzd fel a redőnyt esőben, és akkor nem kopog. Felraksz egy sötétítő függönyt, és az fog a zajból is.
2015. máj. 26. 12:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Házilag nem próbálkozz vele.

Aki ért hozzá, az tudja, hogyan nyúljon ki, hova támassza magát. Redőnyöst kérdezd meg, hogy mit lehet vele tenni.

2015. máj. 26. 13:03
 9/11 anonim ***** válasza:
7-es, a fém redőnytok kopog fentről, nem maga a redőny - ha nem világos.
2015. máj. 26. 13:49
 10/11 anonim ***** válasza:
47%
Füldugó.
2015. máj. 26. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!