Legpuskat hogy lehet visszaallitani a gyari erejere?
Figyelt kérdés
Tegyuk fel rugos legpuska. Hogyan gyengitettek le <170m/s-re? Miket csereltek ki benne? Es hol lehet bele az eredeti alkatreszeket megvasarolni kulon?2015. máj. 24. 06:28
1/4 A kérdező kommentje:
Ha kulfoldrol rendelek magamnak postan legpuskat futarral ami eredeti gyari ertekeken van, olyat lehet? Mukodne a behozatal?
2015. máj. 24. 06:55
2/4 anonim válasza:
Működne, de inkább az EU-ból rendelj az esetleges vám+áfa miatt. Egyébként csak a rugón múlik.
3/4 A kérdező kommentje:
Szia. Meg nincs puskam, csak vasarolni szeretnek. Ezt szemeltem ki magamnak: [link]
Illetve ami nem felhuzos abbol a Norica Dragon-ra gondoltam.
Akar ebayen is lehet ezekhez eredeti rugot venni nem?
A borozes mit jelent?
2015. máj. 25. 18:26
4/4 anonim válasza:
Igen, speciel én is az eBayre gondoltam.
A bőrözés az a rugó által kitolt bőr dugattyú. Nagyon fontos, hogy tökéletesen illeszkedjen a henger falára. Ha szétcsavarozod, meglátod. Néha nem árt zsírozni is. Azt meg az eladótól kéne megkérdezni, hogy mennyire jó, hogy túl erős puskákat árul és van-e gyengített rugója. Inkább személyesen vedd meg, mert lehet, nem áll jól kézbe vagy túl nehéz stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!