Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Házilag szeretnék készíteni...

Házilag szeretnék készíteni kukorica darálót amit kézi erővel lehet működtetni, van valakinek valami ötlete, hogy hogyan és miből rakjam össze?

Figyelt kérdés
Az én ötletem az,hogy 2db vas csövet összerakok,az egyiket megcsinálom merevre,a másikat meg úgy,hogy forgatni tudjam.Egy régi Hajdú mosógép lemez oldalából tartályt a tetejére,az áljára pedig ugyan ebből egy szűkítőt,hogy ne pattogjon szét a dara.kíváncsian várom mások ötleteit,és véleményét is.

2015. máj. 13. 06:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért nem veszel a neten? 8-10e ft-ért már utánadhajítják és csodaszép, múzeális, de örökéletű darabok. Bár a mosógépdobból én inkább mennyiségi darálást vélek felfedezni.
2015. máj. 13. 06:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem is értem az elképzelésedet, hogy a két cső közé mi miatt fog bemenni a kukorica, és összeroppanni. Az, hogy az egyik csövet forgatod, az egy dolog. Forogni fog a cső, és a kukorica hiába van felette zsákszámra, csúszik a kukorica héján a cső és ennyi.

Jól mondja az első válaszoló, hogy inkább vegyél egy elnyűhetetlen régit. Majd meg fogsz lepődni, hogy az elképzelésedhez képest mennyire más a daráló egység szerkezete...

[link]

[link]

2015. máj. 13. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!