Tescoban lehet kapni hegesztőszemüveget? (nem pajzsot! )
Én nagyon meg vagyok elégedve a tescos dolgok minőségével.
Nyilván nem csak 1 féle van, és ha 300 ft-ért van hegesztőszemüveg, akkor otthagyom. De vannak ott minőségi dolgok is, ugyanazok a márkák, amik szaküzletben. Csak néha kicsit olcsóbban. Ki kell fogni az akciót. Mert itt legalább van, míg szaküzletben nem jellemző. Pedig a termék ugyanaz. Itt már nem hegesztőszemüvegre gondolok, hanem pl. szerszámgépekre.
A mostani akciósban egy Black and Decker akkus fúró is van. Az árgép kidobja ezt a terméket 14 és 16 ezerért. Az edigitalban 12 ezer. Most a Tescoban 11 ezer. Akció nélkül lehet, hogy itt is 14-16, nem tudom. De erre ne mondja senki, hogy gagyi, mert pontosan ugyanez van máshol is.
Napszemüvegben biztosan nem fogok hegeszteni. Van sötét napszemüvegem, de a napfogyatkozást sem abban néztem...
Egyébként azóta szétnéztem munkaruházati boltok honlapján, és ott is van kínálat, 10-12 féle, az 1000 ft-ostól kb. 5000-ig. De az olcsóbb is megfelel a szabványnak, csak az a csúnya kerek, ami a célnak tökéletesen megfelel, csak hülyén néz ki benne az ember. De van olyan is, ami egy divatos napszemüveg formája, csak megfelelő védelemmel.
Na most ha már Tesco-ról beszélünk, lehet, hogy vannak gagyi dolgok, de nagyon jó cuccok is. Amikor bejött a Tesco Magyarországra, akkor voltak az igazán gagyi dolgai, a kék csíkos gazdaságos termékek. De ma már ezek nincsenek, és a saját márkás termékei nagyon is jók, sőt szinte minden lánc saját márkás termékei sokkal jobb eredményt érnek el a termékteszteken, mint a márkásnak hitt drága dolgok.
10-15 évvel ezelőtt valóban gagyi volt a Tesco, és divat így hívni, pedig ma már nem az. Ez az árakon is látszik. Régen olcsó volt, aztán kb. 2 éve úgy döntöttünk, hogy nem ott fogjuk intézni a nagybevásárlást, mert kifejezetten drága hely lett. (ez nem feltétlenül függ össze a minőséggel, de ha csak a gagyit akarná jó drágán eladni, már rég becsődölt volna).
A ruhamárkáját pl. nagyon szeretem, jó minőségű, szép ruháik vannak, de nem valami olcsók.
Holnap megnézem a szemüveget, és vsszajövök, ha érdekel vkit.
Azzal, hogy nem gagyi a Tesco, én azért vitatkoznék. A Lidl termékei sokkal minőségibbek. A blackanddecker pedig köztudottan az alja a barkácsgépeknek, az utóbbi években már csak a régi, jó hangzású neve miatt veszik meg, hogy aztán rendre csalódjanak. Az eredeti kérdés hegesztőszemüvegről szól, de ahogy elnézem, mindegy, hogy ki mit válaszolna, te olyan elfogult vagy a Tesco felé, hogy akkor is ott vennéd, ha megvakulnál tőle. Én csak remélni merem, hogy átgondolod a dolgot.
A köszörülőszemüveget bármikor megvenném ott, de hegesztőt NEM! Az tényleg nem mindegy!
Őö..csak megkérdem, mivel akarsz hegeszteni? Ívvel, lánggal?
Nem mindegy! (nem véletlenül van a pajzs sem)
Használni is akarod, vagy csak divatozni?
" a csúnya kerek, ami a célnak tökéletesen megfelel, csak hülyén néz ki benne az ember. De van olyan is, ami egy divatos napszemüveg formája"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!