Mi van olyan esetben, ha a kihívott szerelő nem tudja elvégezni a munkát?
Nem a saját hibájából, hanem a hiba megoldhatatlansága miatt.
Elkérheti a teljes munkadíjat? Vagy csak részleges munkadíjat (kiszállási díj+munkaköltség, gépek működtetése stb.)
Tájékozatlan vagyok ilyen téren, nem akarok tiszteletlen lenni de azt sem szeretném, hogy átverjenek.
Az elvégzett munka kifizetendő. Így a kiszállásért, valamint a hiba feltárásáért teljesen jogosan kér pénzt.. Mind a kettőt jó, ha előre tudod, mennyibe fok kerülni.
Természetesen van kockázata a dolognak, mert ennyi erővel én is meghirdethetem magam mosógépszerelőnek, aláígérek az áraknak, azt mondom, a javítás és az alkatrészek ingyenesek, a kiszállás 3000, a feltárás 3000. Aztán persze minden hiba megoldhatatlan lesz, és elrakom a hatezreket... Ezt kivédeni csak úgy tudod, ha már régóta a piacon lévő, megbízható szervizt keresel fel... Ők korrektek lesznek.
Elvileg azért nem kérnek pénzt ha megnézik a hiba okát mert az alapján mondanak neked árat hogy mennyiért javítják meg.
A kiszállásért kérhet pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!