Olyan szu ölő szert szeretnék amit nem ecsettel kell felvinni hanem permetezni lehet? Nem megelőzési célra kelene, hanem már szuvas a fa és arra. Milyen megoldás létezik?
Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 09:19
1/1 anonim válasza:
Én tudok egy ilyen szert: Sadolin Faanyag védőszer (ez a neve, így kell kérni az üzletben) Ezt sajnos nem lehet permeteni, ecsetelni kell. Utólagos védelemre kiváló, a már szuvas fából tutira kitakarít minden káros élősködőt. Azért tudom ilyen jól, mert használtam. Egyébként ha nem lakásban lévő tárgyakra, illetve lakáson kívüli dolgokra kell, javaslom, hogy próbálkozz gazdaboltokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!