Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan is kell dekupázsolni?...

Hogyan is kell dekupázsolni? Mi kell hozzá?

Figyelt kérdés
Anyukámnak szeretnék ajándékot készíteni, egy kulcs akasztóra gondoltam amit a falra fel tudna tenni. Még soha nem készítettem ilyet. Tippeket szeretnék, hogyan lehet a legszebb.
2015. ápr. 16. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Dekupázs ragasztót kell venned először (legtöbb barkácsáruházban beszerezhető), keress szép szalvétákat vagy bármilyen olyan anyagot, ami nem túl vastag és a ragasztó át tudja itatni. A szalvétát rárakod a felületre, átkened ragasztóval és hagyod megszáradni. Ha tartós felületet akarsz, akkor egy réteg lakkot is felvihetsz a kész mintára.
2015. ápr. 16. 20:00
 2/5 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy a szalvétának csak a legfelső rétegét fesd, tehát az alsó egyszínű rétegeket vedd le róla, és csak a mintás részét tedd rá a kulcstartóra. :)
2015. ápr. 16. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Először a decoupage ragasztóval kell átkenni a felületet, utána ráteszed a szalvétának a legkülső rétegét (általában három réteg van), ujjal finom ütögetéssel elsimítod, vigyázva, hogy el nem szakítsd, és utána még ecsettel nagyon óvatosan felviszel rá még egy réteg decoupage ragasztót. Nem szabad húzni az ecsetet, mert nagyon könnyen elszakítja a szalvétát.
2015. ápr. 16. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet mar kapni ragasztolakkot is, akkor nem kell kulon mindkettot megvenned. Hobbyboltokban lehet faarut kapni, amire dolgozni tudsz. Es kell meg 1-2 db ecseg is. Szalveta, ahogy elottem irtak.
2015. ápr. 16. 20:11
 5/5 anonim válasza:
És az ecsettel középről kifelé "fesd" a szalvétát, akkor nem lesz gyűrött vagy buborékos.
2015. ápr. 16. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!