Láncfűrészbe lánckenésre jó a sima fáradt motorolaj vagy bármilyen kicsit sürübb olaj?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 15. 20:36
11/14 DexaN válasza:
3-asnak: a lánckenő olaj ugyanannyira nem környezetbarát (ugyanúgy szénhidrogén).
Amúgy lejjebb írtátok a kormot-a grafitos zsírba miért tesznek szenet? Azért mert ken, ergo a korom még nem lenne probléma, az más kérdés, hogy a kenő képessége lehet gyengébb, mert a motorban hőre, nyomásra szét esik kémiailag :/ Most én is gondolkoztam, hogy kenjem-e vele a fűrészt.
12/14 anonim válasza:
Ez a korom nem az a korom, ez mocskosul koptatja az acélt.
13/14 anonim válasza:
Ja, és most nézem: a szén és a korom közt vajon mióta van egyenlőségjel? Ezzel az erővel vodkát gyárthatnánk a motorolaj kokszából.
14/14 Freed Master válasza:
13-as a szén és a korom ugyan az.
Olyannyira van egyenlőség jel közte hogy az egyik legtisztább szén a korom.
A gyémánt ugye a legtisztább, az is teljes egészében szén, a vegyjele is C.
(A fáradt olajat én sem ajánlom egyébként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!