Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Honnan tudom, hogy rugós a...

Honnan tudom, hogy rugós a kanapé? Miből derül ki? Vettem egy erősített bonell rugósnak hirdetett kanapét, de egyátalán nem rugózik és kemény.

Figyelt kérdés
Teljesen szivacs matrac hatástkelt ,de vízszintesen érzek benne vasat ami nyom ha ráfekszek.
2015. ápr. 7. 20:14
 1/5 A kérdező kommentje:
Kb egyhetes a kanapé.
2015. ápr. 7. 20:17
 2/5 schocko ***** válasza:
Szerintem hallatszik...
2015. ápr. 7. 21:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Semmi hangja nincs
2015. ápr. 7. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:

A rugós azonnal erősen visszarúg amikor lenyomod, a szivacs másként reagál. Kissebb erővel és lassabban áll vissza az alap helyzetbe. Illetve a rugósnál ha ráülsz nemcsak ott nyomódik le hanem ívesen hajlik mivel a rugók össze vannak fogatva egy fém kereten.

[link]

2015. ápr. 8. 00:09
 5/5 puritan ***** válasza:

Az oldalát tapogasd, nyomkodd meg.

A tömör szivacs matracnak az oldala is ugyanolyan, mint a teteje, a rúgósnak meg más tapintásúnak, valamivel puhábbnak kell lennie.

A rúgós matracok felső részén, a rúgók fölött van egy jelentős szivacs réteg, azért tűnik olyannak, mintha szivacsos lenne.

Még egy dolog. A szivacs matrac felületét ha megnézed teljesen egyenes, az egész matrac egy szögletes szivacsdarab. A rúgós matracok pedig legalább egy kicsit domborúak. Van amelyik nagyon is.

2015. ápr. 18. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!