Méretlen kismegszakító honnan tudjam meg hogy hány Amperes (A) ha levan kopva a matrica róla? Csak annyi vanaz oldalán hogy Bakony Művek
Köszönöm.
Igen én is 10 A tippeltem mivel a felső olvadó is 10 A de mondom attól még lehetne a méretlen nagyobb. Egyébként a ház nagy résziben már új kábelek vannak Réz kábel és földelés. csak egy kis szakaszon van alumínium de azok meg csak hátsó lámpák ott meg izzó cserekor is lekapcsoljuk a kapcsolókat.
Nálunk még mindig elég volt a 10 A pedig régi gépem asztali mostani laptop. Volt hogy ment a tv a két gép a mosógép és birta. egyedül a vasaló és mosógép kombónál zúg a megszakító, de nem mai darab úgysem. de ment már itt beton keverő is minden, persze tervben van a Ampernövelés de először a maradék hálót tettetem rendbe (Fi-relé stb)
Rokonomnál pedig nagyon fura kötések vannak de ott még ez sem ment méretlen 10A (bojler) mért felső 16A...
Szerelő annó magyarázott valamit hogy csak ilyet kapot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!