Hogyan szüntethető meg a homokszűrő tartály szivárgása?
Figyelt kérdés
Van egy homokszűrő tartályom a medencéhez, ami szivárog. Mivel valamilyen hálóval be van vonva és le van festve, így nem látszik, hogy pontosan hol. Arra gondoltam, hogy az egész belsejét lekenném valamilyen kenhető anyaggal, ami, ha megszárad megszünteti a szivárgást. Epoxi gyantára gondoltam, de még soha nem csináltam ilyet. Mit javasoltok?2015. ápr. 7. 14:11
1/1 anonim válasza:
Ötletnek jónak tűnik, de szerintem érdemes megkeresni a szivárgás helyét, és ott jobban megtákolni, mint átkenni egy vékony réteg epoxival. Vegyél ételfestéket, töltsd meg vízzel, úgy talán megtalálod, hogy hol ereszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!