Makita Dcs 6401 láncfűrészemből folyik a benzin! Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Van egy makita dcs 6401-es láncfűrészem! Nem akart beindulni, ezért kitakarítottam a karburátort! Mindent úgy szereltem vissza, ahogy azt kell! Beindult, de nagyon magas volt az alapjárat, ezért állítottam rajta és így valamivel jobb lett! Járattam kb. 10 percet és aztán leállt! Utána már egyáltalán nem indult be! Éreztem, hogy nagyon tömény benzin szag van a műhelyben! Levettem a burkolatot és a légszűrőt és a légszűrő csonkjában már állt a benzin! Folyamatosan jött fel a benzin a tankból, így kénytelen voltam kiönteni a benzint a tankból meg a forgattyúsházból is! Nyílván ezért volt magas az alapjárat, mert nagyon sok benzint kapott! Mi lehet a baja? Cseréljek rajta tűszelepet? Vagy vegyek karburátor felújító szettet? Mielőtt megvettem már előtte cserélt rajta az előző tulaj tűszelepet! Egyébként még a gyári zama karburátor van rajta!2015. ápr. 6. 12:41
1/4 kata kata válasza:
Vagy a tűszelep nem zár el rendesen vagy fordítva kötötted vissza a benzinpumpa szívó nyomó ágait.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de inkább a tűszelepre gyanakodok! Egyébként nem is tudnám felcserélni a két csövet, mert a szívócső nem érne el odáid, hogy rátegyen a karburátoron lévő nyomócső csonkjára!
2015. ápr. 6. 14:04
3/4 kata kata válasza:
Akkor vedd ki a tűszelepet,L és H csavarokat,szűrőt és kompresszorral fúvasd ki a járatokat rendesen.Sajnos Kinai a karburátor hiába Zama.:(
4/4 anonim válasza:
A Zama karburátorok igaz, hogy összeszerelés szempontjából kínában készülnek, de egyike a legjobb kisgép karburátoroknak. Számtalan neves gyártó (köztük a Stihl is) használja gépeihez. A másik elterjedt fajta a Walbro, amit szintén kínában szerelnek. Nem kell tőlük félni, megbízhatóak. Az általad leírt fűrésznél lehet, hogy az összerakás során elkerülte valami a figyelmedet, én először mindenképpen szétszedném még egyszer, és megnézném, hogy a tűszelep a megfelelő állásban került-e vissza a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!