Szerintetek milyen?
1. Az asztal szélén az nem maga a gép hanem egy ilyen fadoboz szerűség amibe a gépem beteszem.
2. Ott az a kihúzható rész ami az egérnek és a billentyűzetnek van. Kitaláltam hogy kivések egy 1mm-es egérpad alakú/nagyságú kis részt. Beleteszek egy egérpadot és a sarkait belefúrom az asztalba.
1.: Én nem tenném be a gépet egy dobozba, mert rontja a gép szellőzését, nyári melegben meggyűlhet vele a bajod...
2.: szerintem nem 1 mm-t kellene kivésni, hanem egy kicsit többet, mert attól vastagabb az egérpad, de mindenképpen kevesebbet, mint az egérpad vastagsága, persze van vékonyabb egérpad is... a lényeg, hogy az egérpad emelkedjen ki egy kicsit a lap síkjából, mert különben a lap éle pont vágná a kezed... és én nem odacsavaroznám a szélét, hanem akár kétoldalú, akár valamilyen folyékony ragasztóval beragasztanám...
Csapd le az éles sarkakat, mert ha pl. sötétben beleütközöl, vagy lehajolsz és a buratínódat bevered, nem lesz kellemes.
+1 ötlet:
A monitor alá készíts egy egyszerű állványt (kb 6-7cm magas), ami alá betolható a klaviatúra, így az asztal másra is használható. az a kihúzható billentyűtartó nem jó. Ültem ilyen asztaloknál és nem kényelmes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!