Melyik a legjobb ár érték arányú dugókulcs (Crova) készlet?
Néztem a Beta-kat d azok nem igazán tetszenek.
Talán a Jonnesway eddig a legjobb visznt elég drága
ezt néztem: [link]
Elég meredeken hangzik számomra, hogy egy dugókulcskészlet esetében, arról beszél valaki, hogy "nem tetszenek"... :-)
Dolgozni szoktak azzal, nem haverkodni vele, vagy gyönyörködni benne. Nekem Beta krovakészletem van, 93 részes, és elégedett vagyok vele, szerintem ott van a legjobbak közt. Ha túl narancssárga a doboza (vagy nem tudom mi nem tetszik rajta), akkor tudom még javasolni a Proxxon kulcsokat, havernak van, és ő arra esküszik. A Jonnesway-jal nincsen tapasztalatom. Barkácsáruházas Work-it, Jobi, Yato, és hasonló társaitól óvakodj, nekem volt anno, aztán nekiadtam a gyerekeknek játsszani.
a múlt hónapban vettem Beta villáskulcsokat ládát fűrészt és csavarhúzóim is beta-k szóval Beta fanatikus vagyok még a motorom is Beta :D
egyszerűen a Beta easy crova nem ragad meg. ha a képen jól látom nem az amit be kell nyomni hogy le lehessen szedni a fejet és alapból ha ránézek valamire akkor ugye egyből van egy véleményem és sajnos ennél nem ragadott meg. a Jonnesway sokkal inkább de még keresgélek. ja és 1/4"-ban gondolkodom :)
Tehát akkor ez: [link]
megfelelő lenne nekem? igazából csak az irányváltós rész nem tetszik benne, mert olyat szerettem volna amin egy kis pöcök van amit el lehet fordítani, de ha azt mondjátok hogy ez frankó akkor ilyet veszek. és még olcsóbb is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!