Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen barkácsgépet, készüléke...

Milyen barkácsgépet, készüléket vegyek?

Figyelt kérdés

Családban lesz mostanság néhány lakásfelújítás, ehhez kellene néhány gép. Milyen márkát érdemes venni? Gyalu, csiszoló, dekopír, flex, körfűrész...

Nekünk nem voltak eddig, de most kell. 8-10 évet bírjon ki.

2015. márc. 31. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
flexből(115) a black&decker meglepően jó , de egy makita sem sokkal drágább , A többiből vagy makitát vagy boscht( otthonra jó a zöld )
2015. márc. 31. 23:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Lidl-ben most van akció, flex 9000, gyalu 11000, Parkside márka, de meglepően jó. Én tegnap vettem egy flexet, ajánlom.

[link]

2015. ápr. 1. 09:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a B&D szerszámok nem jöttek be! Rossz a minőségük, volt fúróm, csavarozóm és gyalum is. De a gyorsvágó (flex) valóban jó, nekem egy 1200 W-os 125 mm. van. Bírja a strapát, pedig, vasat, betont, cserepeket, járólapokat is vágtam vele és nem is keveset. Igaz télen, cseréltem rajta a szénkeféket és a csapágyat is, mert már eléggé tönkre mentek.

Makita nagyon jó, de a makita olcsóbb változata a Maktec sem rossz! Továbbá nekem nagyon beváltak a ryobi-k és a piros einhell-ek. Piros einhell szalagcsiszolómat egy kisipari asztalos javaslatára vettem meg és cseppet sem bánom, hihetetlen mit kibírt (6. évében van) eddig és precíz, praktikus is. De van a piros einhell-ből még, dekopírfűrészem, asztali (1800 w-os) körfűrészem, bontókalapácsom, és ipari porszívóm is. Mind 2 évesnél idősebb gép. A bosch szerszámok sem rosszak, de a maiak minősége lényegesen elmarad a régi darabokétól, de az ára nem! Így én azokat mostanság nem veszem. Van egy Verto marógépem most már 4 év után úgy néz ki csapágyas lesz, de rengeteget használom. Kézben is és maróasztalra szerelve is. Akarok venni egy másikat, Valószínű ryobi-t vagy piros einhell-t, esetleg Maktecet. Mert akkor az egyik marad az asztalon, a másikkal meg tudom a gerendákat, oszlopokat, vastag hosszú deszkákat marni kézben. Majd egy jó akció alkalmával veszek egyet, amelyiket jobban megéri.

2015. ápr. 1. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
B&D-t nem ajánlom, sok ismerősöm bánta meg, hogy azt vett, sajnos ennek a gyártónak nincs már megbízható gépe. A Parkside egy jobb fajta barkács minőség, de ha bemész a Lidl-be, tuti, hogy nem fogsz tudni minden gépet megvenni, mert időszakosan kaphatóak, és akkor is hamar elfogy nekik, mert az agyonhirdetett akcióra hozatnak egy öt darabos árukészletet. Jártam már úgy, hogy az akciós időszak első napjának délelőttjén már elfogyott a gép. A Makita barkács márkájáról, amit Maktec néven árulnak, eddig csak jót hallottam. Az ipari Makitához képest olcsóbban kapható, de kiváló minőségű gépek, és ami fontos, hogy hosszútávú, stabil szervizháttér, és alkatrész ellátás érhető el hozzájuk. Ha kicsit több pénzt szántok rá, akkor viszont a Makita az, amit leginkább ajánlani merek, ár/érték arányában a legjobbak a piacon.
2015. ápr. 1. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!