PARKSIDE termékről valakinek véleménye?
Ez egy élelmiszerlánc "sajátmárkás" terméke nekem is van itthon néhány belőle. A minőséggel nincs gondom, csak azzal, hogy szinte semmilyen támogatás nincs hozzájuk. A rezgőcsiszolóhoz csak annyi csiszolólapom van, amennyit a vásárláskor vettem, mert azóta se látok egy üzletükben se pótlapokat, még jó hogy vettem egy külön dobozzal amikor árulták. Az akkus csavarozójuk is tökéletesen működik, de bizonyára dobhatom ki ha az akksija tönkremegy, mert ahhoz se lehet kapni semmit.
Ellenőrizd, hogy a maró kompatibilis-e más szerszámokkal, és ha igen akkor nem lesz gond vele.
Bameg, már megint a diszlexia!
Na szóval nem fahoronymaró, hanem FALhoronymaró.
Úgy gondolom azzal nem lesz gond, mert a tárcsák általában jók minden géphez...
Ez ilyen, sokan tudják hogy ilyen árban ezek a legjobb gépek. Én is csak onnan veszek, de arany szabály hogy akció napján nyitásra kell menni, akkor biztos kapsz. Ja és most az akció hétfőn kezdődött.
Készlet mindig van, de hamar elkapkodják ami nem csoda.
Én akkus fúrót tervezek venni, de egyik ok, ami ellene van, hogy csak egy akkuval van, és kérdés, hogy valóban lehet-e kapni pótakkut! Mert ha tönkremegy, ki lehet benne cserélni a cellákat, ne m amiatt, hanem hogy felváltva is lehessen használni/tölteni! Csomagoláson rajta van, hogy rendelni lehet, ügyfélszolgálattal fel kell venni a kapcsolatot. Nemrég vettem akkus gravírozoót, érdeklődésképpen rákérdeztem a pótakkura, még mindig válaszolnak :(
Ellenben találtam neten egy oldalt, ahol Parkside pótakkukat lehet venni, de pont ahhoz nincs. illetve kérdés, hogy a jelenlegi fúróhóz is milyen való.
Egy szó, mint száz, minőségéről eddig mindenki jókat mondott, olyanok is, akikről tudom, hogy adnak am inőségi cuccokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!