A Makita sarokcsiszolóknak mennyire tartós a csapágyazása?
Figyelt kérdés
20 E. alatti Makita sarocsiszóló vásárlása előtt állok.
Ezidáig egy szinte nóném' vacakkal küszködtem, de meguntam, hogy állandóan kimegy belőle a csapágy, ráz/üt a gép, gyenge minőségileg és teljesítményileg is.
Olyan gépet szeretnék venni ami miatt nem kell aggódnom, hogy túlhajszolom egy-egy napon. Alkalmanként hetente-havonta használnám, de akkor több órára, emiatt fontosnak tartom a 2 kiló alatti súlyát a gépnek.
Otthoni használatra kellene, pár ezer forinton nem akarok spórolni ha ez a valódi minőség árába kerül.
Eddig ezzel szemezgetek:
2015. márc. 25. 17:40
11/13 anonim válasza:
Sarokcsiszolóból csak Makita, vagy Flex. Ez a két márka szerintem a legjobb. Azt a kis plusz súlyt mindenképp megéri a 125-ös gép.
13/13 A kérdező kommentje:
Láncfűrészből meg Stihl-t, ez egyértelmű.
2015. dec. 12. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!