Hogyan tudnék vagy mivel miszlikre barabolni egy franciaágyat?
Figyelt kérdés
Tökre van 1cm szivacs és a többi rúgó .Fakirként alszunk rajta 10.emeleten lakuk a férjemmel ,se levinni sem elhelyezni nem tudjuk.Lomtalanítás 3 hónap múlva lesz .2015. márc. 25. 12:01
1/5 anonim válasza:
Ha nincs újra pénzetek,a jyskbe,vagy a metróba normális áron vannak fedőmatracok,jó dolog,mi tavaly vettünk.
2/5 anonim válasza:
Hiába darabolod fel, nem tudod hová elhelyezni a hulladékot. Járhatóbb út, ha úgy veszel egyet, hogy a szállítók elviszik a régit.
3/5 anonim válasza:
Szerintem lakásba semmivel!A rugókat flex-szel lehetne szétvagdosni,de teli menne a lakás mindenféle égett anyagmaradvánnyal.De ha mégis megpróbálod,akkor a tescoban lehet ilyet venni,vágó koronggal együtt sem több mint 5 rugó,de lehet hogy olcsóbb.
4/5 anonim válasza:
előző vagyok:5 ezret akartam írni.
5/5 anonim válasza:
Hirdesd meg, lomisok elviszik ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!