Melyik az olcsóbb egy 176 cm széles 174 cm magas gardróbszekrényt lefesteni vagy öntapadós tapétával kitapétázni?
Figyelt kérdés
Ha festék milyen festék jó fára?2015. márc. 18. 10:59
1/3 anonim válasza:
Ha jól számolom kb 8 m2 felületet kell lefesteni (ha kívül is belül is festesz). Egy átlagos lazúr kb. 3eFt/Liter, és 10-15 m2/Liter, 2 régettel számolva, ha szerencséd van, megvagy egy literből, ami 3eFt.
Ha festesz, akkor előtte csiszolni is kell, annak is van kisebb költsége.
Öntapdós tapétából 14eFt-ért látok 15 m, 67cm széles tekercset.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2015. márc. 20. 23:19
3/3 anonim válasza:
Én egy vegyeskereskedésben vettem öntapadós tapétát 450ft-2mx45cm ugyan ez praktikerben 2ezer lenne. Szerintem ha olcsó helyen veszed, hasonló árban jössz ki, de az öntapadósnál vannak nagyon klassz márványozott minták is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!