A műanyag fűtéscsövet lehet-e, és ha igen, hogyan teljesen egyenesre hajlítani, hogy a falon ne látszon, hogy tekercsben volt eredetileg?
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 08:33
1/4 anonim válasza:
Fogd oda minden 50-60 cm-en a falba pl. gipsszel.
2/4 anonim válasza:
50 centinként bilincs és sok türelem a hajlítgatáshoz de szerintem akkor sem lesz tökéletes. Nekem is ilyen problémám van és így utólag rájöttem jobb lett volna a falban vezetni, pedig volt aki ezt tanácsolta csak nem volt kedvem vésni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is érdemes vésni. falon kívüli megoldásra pedig rézcsövet használj szerintem.
4/4 anonim válasza:
A második vagyok. Érdemes beszerezni egy hajlító rugót hozzá, lehet kapni különböző átmérőben, csak rá kell húzni a csőre és úgy lehet hajlítani, bár ennek inkább a kanyarokban van jelentősége az az ha hegyes szögben hajlítod a csövet akkor sem törik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!