Milyen köszörű korong kell a 0.325-ös lánchoz?
Figyelt kérdés
10-es tengelye van köszörűmnek és 3.2-es korong van csak hozzá2015. márc. 11. 12:49
1/3 kata kata válasza:
Az tökéletesen megfelelő.Reszelésnél már más a helyzet.
2/3 anonim válasza:
Jobb volna a 3,5-s...de nekem is 3,2-s volt a gépen,és azzal élezem mind a 4láncomat...ímmár 2,5 éve,és jók.
3/3 anonim válasza:
Kis gyakorlással el lehet sajátítani a kézi reszelését a láncnak, szerintem érdemesebb, mert nem ég meg az anyag, és csak annyi megy le egy egy élezés során a láncszemből, amennyi feltétlenül szükséges a jó működéshez. Én soha nem használnék gépi köszörűt fűrészlánchoz. Dolgoztam fakitermelésben, profi gépekkel. Az erdőn pl. nem is lett volna lehetőség elektromos élező használatára, de nem is volt szükség rá, kézi reszelőkkel tökéletesen meg tudtuk élezni és süllyeszteni a láncot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!