Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Négyütemű rotációs kapa nem...

Négyütemű rotációs kapa nem indul?

Figyelt kérdés

Tudnátok olyan linket küldeni, ahol lépésről lépésre leírják, hogy lehet kideríteni hol a hiba?

Tavaly óta nem volt használva.

Berántottam, beindult, de nem pörgött fel, ahogy szokott, kicsit vontatott volt a fordulatszám (mint mikor már kevés a benzin). Aztán mikor rotálni kezdtem lefulladt (nem volt erőltetve) és nem lehet újra indítani.

Benzin, olaj oké.

2015. márc. 10. 10:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

oké, megesz (csak a gép a telken van)

Ha ad szikrát akkor gondolom a benzinadagolás lehet bajos, ha nem, akkor valami más...

Többszöri berántásnál, ha nincs benzinszag, sem füst szag a kipufogónál, akkor az normális vagy valószínűsíthető, hogy nem kap benzint?

2015. márc. 10. 14:58
 12/24 anonim ***** válasza:

Ha tavaly óta állt benne a benzin,akkor szerviz lesz

Ultrahangos tisztítás.

2015. márc. 10. 18:12
 13/24 anonim válasza:
Mivel beindul, csak leáll, így valszeg a gyertya jó. Az lesz, amit mondtam. Kell hogy legyen szívató gumi, vagy a karbi tömítés csere
2015. márc. 10. 18:21
 14/24 anonim ***** válasza:
4 éves gép nem mehet még tönkre. Az enyém vagy 15 éves briggs motoros semmi ilyen baja. Viszont az évi első indítás nehézkes. Én vagy fél deci benzint be öntök a hengerbe ilyenkor. Gyertya ki benzinbe gyertya vissza. Ez mindíg segített eddig. Próbáld ki. Tölcsért vigyél.
2015. márc. 10. 19:05
 15/24 anonim ***** válasza:

A hengerbe fél deci benzin?

Jajj !!!

2015. márc. 11. 11:41
 16/24 anonim ***** válasza:
Fáj valamid hogy jajgatsz ? Nekem be válik és kész.
2015. márc. 11. 14:05
 17/24 anonim válasza:
Mit jajgatsz? Igaza van. Ha csak egy kis dugulás van, akkor segíthet.
2015. márc. 11. 14:09
 18/24 A kérdező kommentje:
Ha 1-2 ml benzint töltök a kiszedett gyertya helyére, akkor pár mp-re beindul, de rögtön leáll, ahogy elfogy a benzin...
2015. márc. 20. 17:05
 19/24 anonim ***** válasza:
Lehet 2x 3x meg kell ismételni.
2015. márc. 21. 19:46
 20/24 A kérdező kommentje:
5-6x biztos megismételtem, de töltögetés nélkül nem indul..
2015. márc. 21. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!