Szivargyújtós mini kompresszor jó makett modellek festéséhez egy jó pisztollyal?
kezdő makettezőként, kinéztem magamnak egy mini kompresszort, ezekkel a paraméterekkel rendelkezik.
12V-os kompresszor autó- és motorkerékpár kerekek egyszerű és automatikus felpumpálásához. 35 l/perc erősségű levegőáramoltatás. Szivargyújtós üzemeltetés. Masszív fém házban.
Maximum nyomás: 10.3 bar / 150 PSI
Üzemi nyomás: 7 bar / 100 PSI
Jól olvasható nyomásmérő műszerrel.
3 adapterrel szállítjuk.
Maximális folyamatos működési idő: 10 perc
Munkafázisok közötti minimális szünet (viszahülési idő): 5 perc
Egyes munkaciklusok közti visszahülési idő: 20 perc
Én csak autó gumi felfúvásra akartam vásárolni.Szerencsém volt,mert ott volt az üzletben egy vásárló akinek már volt ilyen.Azonnal le is beszélt erről,és az üzletvezető is ezt mondta .Egy autó pumpával is sokkal jobban járok .
Nagyon pici dugattyú mozog ebben,kevés levegőt nyom ,és túl is melegszik,majd leég .Ezt az infót adták át gyorsan .
Arra nem lesz jó.
"és túl is melegszik,majd leég .Ezt az infót adták át gyorsan ."
Csak nem olvasták el a leírását,szakaszosan üzemeltethető.
(nekem is van és működik rendesen)
Jó lenne tudni hogy hány ampert vesz föl 12V-on.
És meg kellene nézni, hogy egy akkora táp mennyibe kerül, és úgy kalkulálni. Egy autóban az indítómotor például (12V) 100 ampert vesz fel, szóval a kocsi hozzá van szokva a nagy áramokhoz. De vajon otthonra van akkora tápod, amivel meg tudod hajtani. Illetve szerintem a kompresszor árával összemérhető a tápegység ára - ekkor is megéri???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!