Milyen fóliát tesz a videóban az üvegre? (lent)
Figyelt kérdés
Ilyesmit szeretnék csinálni, és az lenne a kérdésem, hogy valaki tudja-e, hogy milyen fóliát tesz az üvegre, és hogy hol lehet kapni esetleg?
Én valami olyasmi fóliára tippelnék, amit autóüvegre is szoktak tenni, amitől csak kifelé lehet látni...
2015. febr. 17. 14:44
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat a videó link lemaradt: https://www.youtube.com/watch?v=b2bvWArORSc#t=96
2015. febr. 17. 14:46
2/5 A kérdező kommentje:
És persze ha szerintetek is sötétítő fólia, akkor a google-el már én is megtalálom a vásárlási lehetőséget...
2015. febr. 17. 14:47
3/5 anonim válasza:
Reflexiós üveg, de nem tudom, hol lehet kapni ilyen fóliát. Szerintem üvegesnél érdeklődj.
4/5 anonim válasza:
Általában teljes métert adnak csak, és négyzetmétere 5-10000 forint között van. Ajánlatos alaposan megtisztítani az üveget, mert egy darabka porszem is ki tudja szakítani a hajszálvékony fóliát.
5/5 A kérdező kommentje:
Tehát szerintetek ilyennel nem működne? jóval olcsóbb mint az előző két verzió, és a videón is valami hasonló fekete fóliát tesz fel és az autóban is az a lényege, hogy kifelé lásson az ember, csak befelé ne...
2015. márc. 2. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!