Dekopázs techikát csak szalvétából lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tányérra szoktam dekopázsolni, és így az lenne a kérdésem, hogy csak szalvétából lehet készíteni, vagy esetleg valami személyesebbet is lehet? :) Rizspapírról hallottam már, de nem vagyok benne biztos, mert nem volt konkrétan leírva, hogy tényleg jó-e.
Köszi
2015. febr. 16. 13:52
1/2 anonim 

válasza:

Hobbyboltban lehet kapni ilyet speckó mintás papírt, azzal is lehet, vagy speciális papírra nyomtatsz azt is lehet ragasztani. Hobbyboltokban nézz körül.
2/2 anonim 

válasza:

Én papírkéztőrlőre nyomtattam ki fényképet sima tintasugaras nyomtatóval arra a felére ami kevésbé "puklis" és utána leszedtem a legfelső rétegét és lehetett is felrakni... a lényeg, hogy ki kell kísérletezni, mert nekem úgy lett a legjobb, hogy a papírtörlőből csak egy réteget ragasztottam fel amire nyomtatva volt, de azt is úgy tettem a felületre, hogy festékes oldallal lefelé, mert a dekopázs ragasztó kis mértékben oldja a tintát, így óvatosan kell csinálni, az ecsetet néha tisztéra törölni... de megvalósítható simán... lehet próbálkozni, hogy esetleg két réteget ragaszt fel az ember a papír 3 rétegéből persze lefelé a tintával, úgy is jó eredmény érhető el, de nyilván függ a papír minőségétől... hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!