Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan tehetném otthonosabbá...

Hogyan tehetném otthonosabbá a szobát?

Figyelt kérdés

Albérletről lenne szó...

Van a szobában 2 ágy összetolva (különböznek), egy kicsi szekrény, amin egy TV van és 1 szekrénysor. Nem mai darabog, eredetileg itt voltak, legalább nem teljesen üres.

Illetve egy akváriumban tengerimalac.

Fekete metlaki, rajta erős narancssárgás szőnyeg, kis mintával. A fal napsárga. Az ablakokon csak egy sötétítő van, ami olyan színű, mint a szőnyeg.

Nem sok cuccom van, a polcok is tök üresek, de nem tudom mit rakjak ki.. nem igazán van pénzem költekezni...

2015. febr. 14. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia:D A sok szobanövény feldob minden kis szobát. Vegyél valami futót és futtatsd a falon körbe vagy le a szekrény tetejéről. Egy szép ágytakaró párnákkal vagy a sötétítőt fogd össze egy szép szalaggal.Ha a sárga és a narancs akkor válassz a kiegészítőknek egy ezekhez passzoló színt. A polcaimon én szép köveket tartottam,olyan nagyobb fajtákat vagy egy nagy üvegedénybe kavicsokba ültess kaktuszt. Yisk és ikea mindig tart akciókat.
2015. febr. 14. 17:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Megint én:D Díszgyertya vagy szárított díszek.
2015. febr. 14. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:

A tv-vel és a szekrénysorral nem tudsz harcra kelni, az ágyra viszont vehetnél egy szép takarót, az Ikeában, Jyskben, bárhol találsz olcsón + 1-2 díszpárnát rá.

Ez azért sokkal szebben mutat:

[link]

[link]

Ha nem tetszik a szőnyeg azt is kidobnám - a leírás alapján legalábbis nem hangzik túl szép darabnak, és pl. natúr színű rongyszőnyeget tennék le (sokkal jobban illik a járólaphoz, mint egy modern vagy bármilyen mintás szőnyeg). A sötétítőt is le lehet cserélni.

[link]

[link]

Oké, hogy nincs pénzed költekezni, de pénz nélkül nem megy a dekorálás. Ha már minden héten elraksz kb. 500 ft-ot, akkor kihozhatod a szobát igazán szépre fél éven belül.

A falakra képek, és ahogy írták, egy-két szobanövény tényleg feldobja a szobát nagyon:

[link]

[link]

A polcokra gyertyák, fotók, könyvek, dekor üvegek, vázák.

2015. febr. 14. 17:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Hasznosak voltak.

Az ágyakat összetoltam, és letakartam őket egy szép nagy pléddel(szint és hossz különbség nincs, mintája pedig nem látszik, így elfogadható).

A szőnyeget nem tudom felszedni, mert a tulaj nem engedi,(alsó szomszéd cicás) egyenlőre elfér ott, és a metlaki elég hideg.

Fal még kopasz, 2 képet sikerült felrakom.

A polc is alakul.. :) Gyertyák,vázák,könyvek, segítségével.

Jövőhéten elvileg lesz virágom is.

2015. febr. 15. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!