A ház falára hogyan, mivel lehet dekorációt rögzíteni?
Szia!
Nem értek egyet az előttem szólóval! Festhetsz a falra bármit, ha nem ázik, egyszerűen temperával, azt bármokor átfestheted. Nekem nagyon tetszik, amikor egy "keretet" festenek a falra és azon belül bármit (vírág, mesefigurák,stb...) festhetsz, ha elrontod, vagy kifakul, csak a kereten belüli részt kell újra festened. Egyébként mindenképp ajánlom a falak valamilyen meleg színre való festését, a fehér nem szép és nagyon vakítja a babát, ha süt a nap. Ha nem mersz a festősködésbe belefogni, akkor 1-2 tipli+csavar befúrásával sokmindent lehet a falra akasztani, attól még nem kell újra vakolni a teraszt! Esetleg SOUDAL FIX ALL-al, vagy PATTEX SUPER FIX-el bármit fel is ragaszthatsz, ez egyszerűbb, de drágább módja a rögzítésnek és szerintem a nyoma is nehezebben távolítható el, de nem kell fúrniu!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!